2023-11-08

Enstitümüz Stratejik Planlama Komisyonu ve Alt Birim Komisyon Üyeleriyle Toplantı Gerçekleştirildi



Enstitümüz Stratejik Planlama Komisyonu ve Alt Birim Komisyon Üyeleriyle Toplantı Gerçekleştirildi

Üniversitemizin 2025 – 2029 Stratejik Planı hazırlık çalışmaları kapsamında Enstitümüz Stratejik Planlama Komisyonu ve Alt Birim Komisyon Üyelerinin katılımlarıyla 8 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 14.00’da Enstitümüz Toplantı ve Seminer Salonunda bir toplantı gerçekleştirildi.

Enstitü Müdürümüz ve Kalite Elçimiz Doç. Dr. Birol TOPÇU’nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Enstitü Sekreter Vekilimiz Mustafa EROĞLU bir sunum yapmış olup 2025 – 2029 Stratejik Planımızın hazırlanması ve yol haritasının belirlenmesine ilişkin tüm komisyon üyelerimiz bilgilendirilmiştir.

Toplantıda 2020 – 2024 Stratejik Planımız gözden geçirilerek güçlü, zayıf yönlerimiz ile tehdit ve fırsatlar değerlendirilmiş, geliştirilmeye açık yanlarımız tespit edilerek 2025 – 2029 Stratejik Planımızın bu tespitler ışığında hazırlanması; Üniversitemiz üst yönetimi ve stratejik planlama kurulu tarafından Enstitümüz için belirlenmiş olan performans göstergeleri gözden geçirilmiş ve revize edilerek üst yönetime sunulması kararlaştırılmıştır.

2025 – 2029 Stratejik Plan çalışmalarına aktif katılabilecek komisyon üyelerimiz belirlenmiş ve Enstitümüz Stratejik Planlama Komisyonu, Alt Stratejik Planlama Komisyonu ve Stratejik Planlama Ekibi oluşturulmuş olup Enstitü Yönetimine öneride bulunulması kararlaştırılmıştır.

Toplantı, üyelerimizin görüş ve önerilerinin alınmasıyla sona ermiştir.