Toggle navigation
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
21 Kasım 2024, Perşembe
English
Sağlık Bilimleri Enstitüsü
Online Başvuru
Ana Sayfa
Kurumsal
Tarihçe
Misyon - Vizyon
Temel Değerler
Organizasyon Şeması
İdari Personel
Anabilim Dalları
Lisansüstü Programlar
Performans Göstergeleri
Politikalarımız
TNKÜ Kalite Politikası
TNKÜ Eğitim Öğretim Politikası
TNKÜ Araştırma Geliştirme Politikası
TNKÜ Uluslararasılaşma Politikası
TNKÜ Toplumsal Katkı Politikası
TNKÜ Yönetim Politikası
TNKÜ İnsan Kaynakları Politikası
TNKÜ Finansal Yönetim Politikası
TNKÜ Entegre Yönetim Sistemi Politikası
TNKÜ Bilgi Güvenliği Politikası
Yönetim
Enstitü Yönetimi
Yönetim Kurulu
Enstitü Kurulu
Diğer Kurullar
Kalite - İç Kontrol
Birim Kalite Elçileri
Anketler
İş Akışları
Dokümanlar
Hizmet Standartları
Hizmet Envanteri
Birim İç Değerlendirme Raporları
Stratejik Plan ve Raporlar
Stratejik Planlar
İdare Faaliyet Raporları
Mali Durum ve Beklentiler Raporları
ADEK Raporları
Performans Programları
Öğrenci
Öğrenci İşleri
Öğrenci Bilgi Sistemi
Ders Katalogları
Yeterlilikler
İstatistik
Sınav Bilgileri
Mevzuat
Yönetmelikler ve Yönergeler
Tez Çalışma Planları
Tez Tarama
YÖK Ulusal Tez Merkezi
TNKÜ Akademik Arşiv
Formlar ve Dilekçeler
Lisansüstü Proje Linkleri
NKÜ BAP
TÜBİTAK
SANTEZ
Yararlı Linkler
YÖK
ÖSYM
Üniversiteler
Bize Yazın
Fotoğraf Galerisi
İletişim
2023-2024 Katalogu İçin Tıklayınız
2022-2023 Katalogu İçin Tıklayınız
2021-2022 Katalogu İçin Tıklayınız
2020-2021 Katalogu İçin Tıklayınız
2019-2020 Katalogu İçin Tıklayınız
2018-2019 Katalogu İçin Tıklayınız
2017-2018 Katalogu İçin Tıklayınız
2016-2017 Katalogu İçin Tıklayınız
2015-2016 Katalogu İçin Tıklayınız
2014-2015 Katalogu İçin Tıklayınız
2013-2014 Katalogu İçin Tıklayınız
2012-2013 Katalogu İçin Tıklayınız
2011-2012 Katalogu İçin Tıklayınız
2010-2011 Katalogu İçin Tıklayınız
Beslenme ve Diyetetik (YL) Ders Kataloğu
Ders
2024-2025 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
D.Form
T
U
AKTS
LÜ SBE 09
Bilimsel Araştırma Yöntemleri, Araştırma ve Yayın Etiği
1
2
5
BSDYL605
Gıda Güvenliği ve Hijyeni
3
0
5
BSDYL601
İleri Beslenme I
3
0
5
LÜ SBE 04
Uzmanlık Alan Dersi
8
0
10
Seçmeli
2024 - 2025 Güz Beslenme Diyetetik Yüksek Lisans Seçmeli Dersler()
25
BSDYL616
Besinlerdeki İşleme Yöntemlerinin Beslenme İle İlişkisi
3
0
5
BESYL151
Besin Mikolojisi ve Mikotoksinler
3
0
5
BESYL150
Sağlık Bilimlerinde Kullanılan Araştırma Yöntemleri
2
2
5
Toplam AKTS:
50
Tez
2024-2025 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
D.Form
T
U
AKTS
SBE TEZ 02
Tez Çalışması
1
0
15
SBE TEZ 01
Tez Proje Önerisi
1
0
5
SBE TEZ 03
Tez Yazma ve Sonuç Raporu
1
0
5
LÜ SBE 04
Uzmanlık Alan Dersi
8
0
10
Toplam AKTS:
35