2018-01-26

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Bilimsel Değerlendirme Sınavı Sonuçları

Enstitümüz Anabilim Dallarının 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı lisansüstü programları (yüksek lisans ve doktora) kontenjanlarına başvuran adayların 24 Ocak 2018 tarihinde yapılan bilimsel değerlendirme sınavı sonucuna göre yapılan değerlendirmelere ilişkin başarı durumları aşağıda sunulmuş olup ilgili programın linki tıklanarak sonuçlara ulaşılabilir.

Kontenjan dahilinde başarılı bulunan adayların;  29-31 Ocak 2018 arasında kesin kayıt için Enstitümüze şahsen gelmeleri gerekmektedir. Süresi içine kayıt yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybedecektir.

Adayların kesin kayıt için;

• Başvuru sırasında beyan etmeyen Erkek adaylar için Askerlik Durum/Terhis Belgesini
  • Öğrenci Bilgi Formunu (Enstitüden verilecektir.)

Enstitümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Adaylar, kesin kayıt ile birlikte sistem tarafından tanımlanan öğrenci numaralarını Enstitüde öğrenecekler ve diğer işlemlerini tamamlayacaklardır.

Asil listeden kayıt yaptırmayan adayların yerine yedek listeden başarı sırasına göre 01-02 Şubat 2018 tarihleri arasında kayıt yapılacaktır.

KESİN KAYDINI YAPTIRARAK ÖĞRENCİLİĞE HAK KAZANAN ADAYLAR;  05-09 Şubat 2018 tarihleri arasında 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında alacakları dersleri danışman öğretim üyeleri ile birlikte seçecekler ve seçtikleri derslerin danışman öğretim üyesi tarafından “e-üniversite” otomasyon sistemine girilmesi ve çıktısı alınan kayıt onay formunun ilgililere imzalattırılıp Enstitümüze teslim edilmesiyle ders kaydını tamamlamış olacaklardır.

(*) “Kullanıcı Adı” alanına Öğrenci Numarası girilecektir.

(**) “Şifre” alanına T.C. Kimlik No girilecektir.

Beden Eğitimi ve Spor Tezli Yüksek Lisans Programı                             Sonuç için tıklayınız.

Beslenme ve Diyetetik Tezli Yüksek Lisans Programı                             Sonuç için tıklayınız.

Davranış Nörobilimi Doktora Programı                                                  Sonuç için tıklayınız

Kardiyovasküler Fizyoloji Tezli Yüksek Lisans Programı                        Sonuç için tıklayınız.

Tümör Biyolojisi ve İmmünolojisi Tezli Yüksek Lisans Programı              Sonuç için tıklayınız

Tümör Biyolojisi ve İmmünolojisi Doktora Programı                               Sonuç için tıklayınız.

Enstitü web sayfasında yer alacak duyuruları takip etmeniz önemle rica olunur.

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ