2022-09-28

INCSOS VIII ve ICASEM IV Kongrelerine Katılım Sağladık

Enstitümüz Acil Yardım ve Afet Yönetimi Anabilim Dalı KBRN ve Toksikolojik Afetler Tezli Yüksek Lisans Programı öğrencilerimizden Betül ÇAVLAN, Naz KARAKOÇ, Buse ÇARBOĞA ve Esra DEMİRCAN, Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ile Üniversitemizin ev sahipliğinde dünyanın pek çok ülkesinden katılan bilim insanlarının yer aldığı “VIII. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi (INCSOS VIII)” ve “IV. Uygulamalı Bilimler, Mühendislik ve Matematik Kongresi (ICASEM IV)’ne hazırladıkları dört farklı bildiri ile katılım sağladılar.

Acil Yardım ve Afet Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. A. Handan DÖKMECİ ile öğrencilerimiz IV. Uygulamalı Bilimler, Mühendislik ve Matematik Kongresi (ICASEM IV) oturumlarında

• Kurum Düzeyinde KBRN-P Bilgi, Tutum ve Davranış Düzeyinin İncelenmesi ve Covid–19’dan Öğrenilenler (ÇAVLAN B., DÖKMECİ A.H)
  • Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik, Nükleer-Patlayıcı (KBRN-P) Olay Yeri Yönetimi (KARAKOÇ N., DÖKMECİ, A.H)
  • KBRN Olaylarında Acil Servis Hazırlıkları (ÇARBOĞA B., DÖKMECİ, A.H)
  • Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer (KBRN) Terörizmi ile Mücadele (DEMİRCAN E., DÖKMECİ A.H)

başlıklı bildirilerini sunmuşlardır.

Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.