2018-01-24

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Lisans Programı Yatay Geçiş Yapmaya Hak Kazanan Öğrenciler



2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Lisans Programı Yatay Geçiş Yapmaya Hak Kazanan Öğrenciler

Enstitümüz Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Lisans programı 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı yatay geçiş kontenjanlarına başvuran adaylardan kesin kayıt yaptırmaya hak kazananların listesi aşağıda sunulmuş olup linki tıklanarak sonuçlara ulaşılabilir.

Kontenjan dahilinde kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların;  29-31 Ocak 2018 tarihleri arasında kesin kayıt için Enstitümüze şahsen gelmeleri gerekmektedir. Süresi içine kayıt yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybedecektir.

Adayların kesin kayıt için;

  • Öğrenci Bilgi Formu (Enstitüden verilecektir.)
  • 1 adet fotoğraf

Enstitümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Adaylar, kesin kayıt ile birlikte sistem tarafından tanımlanan öğrenci numaralarını Enstitüde öğrenecekler ve diğer işlemlerini tamamlayacaklardır.

KESİN KAYDINI YAPTIRARAK ÖĞRENCİLİĞE HAK KAZANAN ADAYLAR;  

29 Ocak- 02 Şubat 2018 tarihleri arasında da tüm kayıtlı öğrenciler gibi danışman öğretim üyelerinden, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında alması gereken dersler konusunda bilgi alacak ve Enstitü web sayfasında “kayıt yenileme/ders kaydı” ile ilgili duyurularda yapılan yönlendirmeler ile Üniversitemiz otomasyon sistemi “e-universite” üzerinden, “Kullanıcı Adı”(*) ve “Şifre”(**) ile giriş yaparak ilgili yarıyılda alacağı dersleri seçecekler; danışman onayından ve kayıt onay formunun çıktısını alarak imzaları tamamladıktan sonra ders kaydını tamamlamış olacaktır.

(*) “Kullanıcı Adı” alanına Öğrenci Numarası girilecektir.

(**) “Şifre” alanına T.C. Kimlik No girilecektir.

 

Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Lisans Programı yatay geçiş kontenjanına kesin kayıt yapmaya hak kazanan öğrenci listesi için tıklayınız.

 

Enstitü web sayfasında yer alacak duyuruları takip etmeniz önemle rica olunur.

 

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ