2022-06-23

54 üncü Dönem KBRN Sivil Savunma Kursuna Katılım Sağladık



 

 

Enstitümüz Acil Yardım ve Afet Yönetimi Anabilim Dalı Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik, Nükleer (KBRN) ve Toksikolojik Afetler Tezli Yüksek Lisans Programı öğretim elemanları ve lisansüstü öğrencilerimiz 54’üncü Dönem KBRN Sivil Savunma Kursuna katılmışlardır. 

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik, Nükleer (KBRN) Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığınca 30 Mayıs - 03 Haziran 2022 tarihleri arasında Konya'da düzenlenen kursa Enstitümüz  Acil Yardım ve Afet Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. A. Handan DÖKMECİ, Arş. Gör. Öznur AKDUMAN ile  KBRN ve Toksikolojik Afetler Tezli Yüksek Lisans Programı öğrencilerimizden Buse ÇARBOĞA, Esra DEMİRCAN ve Naz KARAKOÇ katılmış olup kurs bitiminde düzenlenen bir törenle katılımcılara Kurs Bitirme Belgeleri takdim edilmiştir.

Acil Yardım ve Afet Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. A. Handan DÖKMECİ, kursun çok yararlı ve verimli olduğunu, yetiştirmekte olduğumuz öğrencilerimize bu konuda bir anlamda uygulama eğitimi alma fırsatını yaratmış olduklarını, imkanlar ölçüsünde daha fazla öğrencimizle ileriki dönemlerde düzenlenecek kurslara katılmayı planladıklarını ifade etti.