2015-08-26

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yüksek Lisans ve Doktora Mülakat Sınav Sonuçları



Enstitümüz Anabilim Dallarının 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı lisansüstü programları (yüksek lisans ve doktora) kontenjanlarına başvuran adayların 21 Ağustos 2015 tarihinde yapılan mülakat sınavı sonucuna göre yapılan değerlendirmelere ilişkin başarı durumları aşağıda sunulmuş olup ilgili anabilim dalının linki tıklanarak sonuçlara ulaşılabilir.

Kontenjan dahilinde başarılı bulunan adayların;  01,02,03 Eylül 2015 tarihlerinde kesin kayıt için Enstitümüze şahsen gelmeleri gerekmektedir. Süresi içine kayıt yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybedecektir.

Adayların kesin kayıt için;

·         Başvuru sırasında beyan etmeyen Erkek adaylar için Askerlik Durum/Terhis Belgesi

·         Öğrenci Bilgi Formu (Enstitüden verilecektir.)

Enstitümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Adaylar, kesin kayıt ile birlikte sistem tarafından tanımlanan öğrenci numaralarını Enstitüde öğrenecekler ve diğer işlemlerini tamamlayacaklardır.

Asil listeden kayıt yaptırmayan adayların yerine yedek listeden başarı sırasına göre 04,05 Eylül 2015 tarihlerinde kayıt yapılacaktır.

KESİN KAYDINI YAPTIRARAK ÖĞRENCİLİĞE HAK KAZANAN ADAYLAR; 07-11 Eylül 2015 tarihleri arasında da tüm kayıtlı öğrenciler gibi danışman öğretim üyelerinden, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında alması gereken dersler konusunda bilgi alacak ve Enstitü web sayfasında “kayıt yenileme/ders kaydı” ile ilgili duyurularda yapılan yönlendirmeler ile Üniversitemiz otomasyon sistemi “e-universite” üzerinden, __Kullanıcı adı: öğrenci numarası ve Şifre :TC Kimlik no __ ile giriş yaparak ilgili yarıyılda alacağı dersleri seçerek, danışman onayından ve kayıt onay formunun çıktısını alarak imzaları tamamlandıktan sonra kaydını tamamlamış olacaktır.

Enstitü web sayfasında yer alacak duyuruları takip etmeniz önemle rica olunur.

NKÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

 

Anatomi Anabilim Dalı                                             Sonuçlar için tıklayınız...

Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı   Sonuçlar için tıklayınız...

İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı              Sonuçlar için tıklayınız...

Kardiyovasküler Fizyoloji Anabilim Dalı               Sonuçlar için tıklayınız...

Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı                               Sonuçlar için tıklayınız...

Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı                           Sonuçlar için tıklayınız...